Privacy verklaring
Blinxzz is open en transparant als het gaat wat er wordt opgeslagen en waarmee we analyseren.

Blinxzz Blinxzz, gevestigd aan Hamstraat 12 6041 HB Roermond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://blinxzz.nl Hamstraat 12 6041 HB Roermond +31475769092

Bram de Korte is de Functionaris Gegevensbescherming van Blinxzz Hij is te bereiken via info@blinxzz.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Blinxzz verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@blinxzz.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Blinxzz verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

Blinxzz neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Delen van persoonsgegevens met derden

Blinxzz deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Blinxzz blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Blinxzz uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Blinxzz gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Blinxzz gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Blinxzz en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@blinxzz.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Blinxzz wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Blinxzz neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@blinxzz.nl

– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Blinxzz analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Blinxzz verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Blinxzz bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]
  • Anja Meulmeester-Houkes Avatar

    Wat super dat jullie die Bear-design tassen verkopen. ☺

    Anja Meulmeester-Houkes 2/05/2015
    Bianca Fermont Avatar

    Ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een leuke en vooral... Lees meer

    Bianca Fermont 8/12/2015
    Django Iedema Avatar

    Breed assortiment en voor ieder wat wils. Heel leuk ingericht... Lees meer

    Django Iedema 8/10/2015
  • Lydia De Korte Avatar

    Wat een leuke, warme en gezellige winkel is het geworden!

    Lydia De Korte 5/14/2015
    Kim Sonnemans Avatar

    Super winkel en super goede service.

    Kim Sonnemans 5/19/2015
    Rhona En Rik Aerts Avatar

    Geweldige winkel !

    Rhona En Rik Aerts 5/08/2018
  • Monique Geraedts Avatar

    Hartstikke leuke winkel met mooie tassen,oorbellen en noem maar op...

    Zeker... Lees meer

    Monique Geraedts 3/13/2015
    Janine Josephina Avatar

    Ik haal hier al mijn doubledots en ook die van... Lees meer

    Janine Josephina 6/08/2015
    Nadja van den Akker Avatar

    Mooie winkel met een geweldige uitstraling waar je leuk geholpen... Lees meer

    Nadja van den Akker 7/15/2015
  • Lilian Thakoer-Senden Avatar

    Geweldige service. Gewoon toppie. Bovendien wordt je er altijd geweldig... Lees meer

    Lilian Thakoer-Senden 2/25/2018
    Claudia Schäfers Avatar

    Geweldige service, helemaal happy met mijn Rubzz

    Claudia Schäfers 5/19/2016
    Laura Van Der Hoff Avatar

    Wat een super mooie en overzichtelijke winkel met hele fijne... Lees meer

    Laura Van Der Hoff 10/02/2016
  • Desiree Savelkouls Avatar

    Ongeveer 3 maanden geleden een hele mooie B Love Beau... Lees meer

    Desiree Savelkouls 6/16/2015
    Souhaïlla Koudan Avatar

    Over de oren verliefd op mijn Bear-design tas en Biba... Lees meer

    Souhaïlla Koudan 3/08/2015
    Annelies Deutekom Avatar

    Top service, eerst met een josh armband en nu met... Lees meer

    Annelies Deutekom 5/16/2016
  • Jeanine Bellen Avatar

    Thanks voor je weet wel, ben er blij mee!! 🖒�

    Altijd... Lees meer

    Jeanine Bellen 10/03/2017
    Lindy Meulmeester Avatar

    Nog steeds blij met mijn bear-design tas! Super leuke, betaalbare... Lees meer

    Lindy Meulmeester 2/04/2015
    Karin Cornelissen-van Giesen Avatar

    Op je gemak rondkijken heerlijk en natuurlijk mooie tassen en... Lees meer

    Karin Cornelissen-van Giesen 6/03/2015
  • Linda Ramaekers-Houkes Avatar

    Winkel nog niet zo lang geleden ontdekt. Super leuke collectie.... Lees meer

    Linda Ramaekers-Houkes 9/07/2015
    Sylvia Kessels Avatar

    Super service en je wordt altyd super goed geholpen .een... Lees meer

    Sylvia Kessels 5/01/2018
    Vivian Rutten-Simons Avatar

    Super mooie winkel en lieve mensen! Echt een reden voor... Lees meer

    Vivian Rutten-Simons 6/03/2015
  • Janna Puts Avatar

    Super service! En wat een ontzettend leuk assortiment hebben jullie. Aanrader!

    Janna Puts 7/10/2016
    Marleen Peeters Avatar

    Superleuke winkel, bezoek zeker waard

    Marleen Peeters 7/08/2015
    Marc Daamen Avatar

    Goede service..... verrassend leuk assortiment.

    Marc Daamen 7/10/2016
  • Rowena van Laarschot Avatar

    ik heb er al veel gekocht is echt een leuke winkel

    Rowena van Laarschot 6/13/2015
    Gioia-jaella Iedema Avatar

    Super mooi en verzorgde winkel, ik kom er altijd graag!

    Gioia-jaella Iedema 2/04/2015
    Alexandra Schaeken Avatar

    Heel leuk om rond te neuzen, heel veel mooie tassen,... Lees meer

    Alexandra Schaeken 1/30/2016
  • Priscilla Groeneveld Avatar

    Fijne winkel met mooie en prachtige spullen

    Ook word je... Lees meer

    Priscilla Groeneveld 10/07/2017
    Mieke Brinkerhof Avatar

    Wat een "snoepwinkel" !!���

    Mieke Brinkerhof 4/14/2018
    Yanieck Kolmeijer Avatar

    Een walhalla voor mensen die van mooie sieraden houden. Daarbij... Lees meer

    Yanieck Kolmeijer 1/02/2018
  • Gera Kuperus Avatar

    Leuke accessoires! Gaat met de mode en trends mee

    Gera Kuperus 6/13/2015
    Gertie Hendriks Avatar

    Super winkel en vriendelijke bediening als ze het niet hebben... Lees meer

    Gertie Hendriks 2/01/2015
    Tanja Leister Avatar

    Sehr nette Beratung! Vielen Dank und ganz bestimmt bis bald!

    Tanja Leister 3/11/2017
  • Laura Jacobs Avatar

    Wat een super service! Helemaal happy met mijn ring. Mogen... Lees meer

    Laura Jacobs 3/16/2016
    Jenny Rietmeijer Avatar

    Leuke accessoires...mooie tassen,super vriendelijk en hele goede service!

    Jenny Rietmeijer 2/04/2015
    Marga van Uden-uffink Avatar

    Geweldig leuke winkel! Ben je in Roermond loop dan even... Lees meer

    Marga van Uden-uffink 11/17/2016
  • Ingrid Huyskens Avatar

    Bram; Thx voor je topservice. Ben superblij met mijn o-bag tassen.

    Ingrid Huyskens 10/27/2017
    Sanne Timmermans Avatar

    Super leuke winkel!! En mooie spulletjes!

    Sanne Timmermans 7/08/2015
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt